Returnering og ombytning

Returnering 
Når du handler på Mitnyecover.dk, har du mulighed for at returnere dit køb indenfor 14 dage efter, du har modtaget din ordre. 

Ved køb af flere produkter, har du mulighed for at returnere samtlige produkter (hele ordren) eller blot enkelte af de købte produkter. 

Ønsker du at returnere et eller flere af de købte produkter, skal du følge de nedenstående fire trin. Det koster 29,- DKK at returnere, hvilket vil blive fratrukket din refundering.   

  1. Skriv en mail til info@mitnyecover.dk, hvor du meddeler, at du gerne vil returnere hele eller dele af dit køb. Du skal oplyse dit ordrenummer og angive hvilket/hvilke produkt(er), du ønsker at returnere og hvorfor.

  2. Når vi har behandlet din henvendelse, vil du modtage en mail med forsendelsesinformation, så du nemt kan sende varen/varerne retur til Mitnyecover.dk.

  3. Når vi har modtaget den/de returnerede vare(r), vil du blive orienteret.

  4. Vi refunderer penge for dit køb (ekskl. leveringsomkostninger) med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Det kan tage op til 10 hverdage før pengene er tilbage på din konto. 

I tilfælde af at en returneret vare har mistet værdi, og det vurderes at skyldes, at du har taget produktet i brug, kan du kun få refunderet en del af købsbeløbet. Beløbet du kan få refunderet afhænger af varens handelsmæssige værdi. 

 

Ombytning 
Når du handler på Mitnyecover.dk, har du mulighed for at ombytte dit køb indenfor 14 dage efter du har modtaget din ordre. 

Ved køb af flere produkter, har du mulighed for at ombytte samtlige produkter (hele ordren) eller blot enkelte af de købte produkter. 

Ønsker du at ombytte et eller flere af de købte produkter, skal du følge de nedenstående fire trin. Det er gratis at ombytte. 

  1. Skriv en mail til info@mitnyecover.dk, hvor du meddeler, at du gerne vil ombytte hele eller dele af dit køb. Du skal oplyse dit ordrenummer og angive hvilket/hvilke produkt(er), du ønsker at ombytte, samt hvilket/hvilke produkter du ønsker at ombytte til (angiv venligst produktnavn inkl. farve).

  2. Når vi har behandlet din henvendelse, vil du modtage en mail med forsendelsesinformation, så du nemt kan sende varen/varerne retur til Mitnyecover.dk.

  3. Når vi har modtaget den/de returnerede vare(r), afsender vi den/de nye vare(r) til dig. Du vil modtage en mail, når varen/varerne er afsendt.

  4. Du vil modtage den/de nye vare(r) efter 2-4 hverdage efter afsendelse. 

I tilfælde af at en returneret vare har mistet værdi, og det vurderes at skyldes, at du har taget produktet i brug, kan vi ikke ombytte varen. Din returforsendelse vil i så fald blive behandlet som en returnering, og du vil kun få refunderet en del af købsbeløbet. Beløbet du kan få refunderet afhænger af varens handelsmæssige værdi.