Handelsbetingelser

Følgende betingelser er altid gældende, når du handler på Mitnyecover.dk. 


Generelle oplysninger 
Mitnyecover.dk 
Lassen & Nielsen I/S 
H.V. Nyholms Vej 19, 2. th. 
2000 Frederiksberg 
Danmark 
CVR-nr.: 41430532 


Indgåelse af aftale
Mitnyecover.dk sender dig en ordrebekræftelse på mail, når ordren er modtaget. Du vil igen modtage en forsendelsesbekræftelse, når ordren er afsendt. 


Priser og betalinger 
Alle anviste priser på mitnyecover.dk er inklusiv moms og andre danske afgifter. Der kan ved køb blive pålagt leveringsomkostninger. Den gældende pris for et produkt er den, som vises på Mitnyecover.dk den dag en ordre afgives.

Alle priser på Mitnyecover.dk er opgivet i danske kroner (DKK). 

Mitnyecover.dk modtager betaling med VISA-betalingskort, Mastercard-betalingskort, PayPal, Apple Pay, Google Pay og Shop Pay.

Mitnyecover.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger, hvilket betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.  


Levering 
Mitnyecover.dk bestræber sig på, at du som kunde skal have ordren leveret hurtigst muligt. Din ordre vil blive afsendt senest 2 hverdage efter ordreafgivelsen. Leveringstiden er derefter 2-4 hverdage.

Ovenstående information gælder kun ved levering til adresser i Danmark 

I tilfælde af stor forsinkelse (mere end 10 dage) eller udeblevne leverancer vil Mitnyecover.dk gensende leverancen omkostningsfrit. 

I forbindelse med indtastning af adresse- og andre relevante oplysninger er det kundens ansvar at indtaste oplysningerne korrekt. Er der opgivet forkerte oplysninger, og forsendelsen derfor kommer retur til Mitnyecover.dk, vil der blive pålagt en leveringsomkostning på 42,- DKK for at sende pakken afsted på ny. 

Mitnyecover.dk tilbyder gratis levering ved køb over 150,- DKK 

Mitnyecover.dk anvender primært DAO til levering.  


Returnering 
Når du handler på Mitnyecover.dk, har du mulighed for at returnere dit køb indenfor 14 dage efter, du har modtaget din ordre. 

Ved køb af flere produkter, har du mulighed for at returnere samtlige produkter (hele ordren) eller blot enkelte af de købte produkter. 

Ønsker du at returnere et eller flere af de købte produkter, skal du følge de nedenstående fire trin. Det koster 29,- DKK at returnere, hvilket vil blive fratrukket din refundering.   

  1. Skriv en mail til info@mitnyecover.dk, hvor du meddeler, at du gerne vil returnere hele eller dele af dit køb. Du skal oplyse dit ordrenummer og angive hvilket/hvilke produkt(er), du ønsker at returnere og hvorfor.

  2. Når vi har behandlet din henvendelse, vil du modtage en mail med forsendelsesinformation, så du nemt kan sende varen/varerne retur til Mitnyecover.dk.

  3. Når vi har modtaget den/de returnerede vare(r), vil du blive orienteret.

  4. Vi refunderer penge for dit køb (ekskl. leveringsomkostninger) med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Det kan tage op til 10 hverdage før pengene er tilbage på din konto. 

I tilfælde af at en returneret vare har mistet værdi, og det vurderes at skyldes, at du har taget produktet i brug, kan du kun få refunderet en del af købsbeløbet. Beløbet du kan få refunderet afhænger af varens handelsmæssige værdi. 


Ombytning 
Når du handler på Mitnyecover.dk, har du mulighed for at ombytte dit køb indenfor 14 dage efter du har modtaget din ordre. 

Ved køb af flere produkter, har du mulighed for at ombytte samtlige produkter (hele ordren) eller blot enkelte af de købte produkter. 

Ønsker du at ombytte et eller flere af de købte produkter, skal du følge de nedenstående fire trin. Det er gratis at ombytte. 

  1. Skriv en mail til info@mitnyecover.dk, hvor du meddeler, at du gerne vil ombytte hele eller dele af dit køb. Du skal oplyse dit ordrenummer og angive hvilket/hvilke produkt(er), du ønsker at ombytte, samt hvilket/hvilke produkter du ønsker at ombytte til (angiv venligst produktnavn inkl. farve).

  2. Når vi har behandlet din henvendelse, vil du modtage en mail med forsendelsesinformation, så du nemt kan sende varen/varerne retur til Mitnyecover.dk.

  3. Når vi har modtaget den/de returnerede vare(r), afsender vi den/de nye vare(r) til dig. Du vil modtage en mail, når varen/varerne er afsendt.

  4. Du vil modtage den/de nye vare(r) efter 2-4 hverdage efter afsendelse. 

I tilfælde af at en returneret vare har mistet værdi, og det vurderes at skyldes, at du har taget produktet i brug, kan vi ikke ombytte varen. Din returforsendelse vil i så fald blive behandlet som en returnering, og du vil kun få refunderet en del af købsbeløbet. Beløbet du kan få refunderet afhænger af varens handelsmæssige værdi.


Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fortrydelsesret på ubrugte varer købt på Mitnyecover.dk.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din ordre. I tilfælde af at du fortryder dit køb, betyder dette, at du indenfor 14 dage efter at have modtaget din ordre tydeligt skal meddele, at du vil gøre brug af din fortrydelsesret. Dette gøres på mail til info@mitnyecover.dk.

Efter meddelelse om fortrydelse af dit køb, har du 14 dage til at sende det/de købte produkt(er) retur til Mitnyecover.dk. Du skal selv afholde omkostningerne ved at sende retur. Vi anbefaler, at du modtager en kvittering for forsendelsen som dokumentation. 

Mitnyecover.dk refunderer pengene for dit køb indenfor 14 dage efter, du har meddelt, at du har fortrudt dit køb. Vi refunderer det fulde købsbeløb, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). 

I tilfælde af at en returneret vare vurderes at være værdiforringet, fratrækkes det beløb du hæfter for.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.


Reklamation
I henhold til købeloven har du 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten omfatter fejl og mangler, der konstateres ved normal anvendelse af produktet. Reklamationen gælder ikke slitage eller skader, som direkte eller indirekte er opstået ved forkert anvendelse af produktet. 

Ved berettiget reklamation kan du få varen ombyttet, få pengene retur eller få en reduktion i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Ønsker du at gøre brug af reklamationsretten, skal du gøre opmærksom på dette inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Modtager du et defekt produkt, skal du give os besked om dette hurtigst muligt. 

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du tage kontakt til os på info@mitnyecover.dk, og fremsende dit ordrenummer, en beskrivelse af fejlen eller manglen samt vedhæfte billeder, der tydeligt viser, det du reklamerer over.

Er reklamationen berettiget, vil du i korrespondancen med os blive informeret om det videre forløb. Mitnyecover.dk vil sørge for fragtomkostninger i tilfælde af, at du ved berettiget reklamation skal have returneret eller ombyttet en vare.


Klagemuligheder
Ønsker du som forbruger at klage over et produkt købt på Mitnyecover.dk, skal du kontakte info@mitnyecover.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Danmark

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal: http://ec.europa.eu/odr 


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.09.2020